• Stars of the World - Alexandra Princess Angel

  • Stars of the World - Alexandra Princess Angel

  • Stars of the World - Alexandra Princess Angel

  • Stars of the World - Alexandra Princess Angel

  • Stars of the World - Alexandra Princess Angel

  • Stars of the World - Alexandra Princess Angel

Copyright 2020 - Stars of the World - Alexandra Princess Angel

Скъпи приятели, 

Във връзка с усложненото положение в цял свят Арт компания "Нови звезди" промени част от годишния си график и въведе някои нови събития. 

Ето и важна информация във връзка с Международния фестивал „Stars of the World – Alexandra Princess Angel“. 

Международният Фестивал "Stars of the World - Alexandra Princess Angel" ще се проведе във ВИРТУАЛНО И РЕАЛНО ИЗДАНИЕ! 

По традиция ще посрещнем всички участници и гости на Фестивала от 25 до 30 август 2020 г в комплекс „Албена“ България на брега на Черно море.

Програмата и конкурсните събития остават както са планирани. 

 

Във връзка със световната пандемия от Covid 19 и създадените международни условия, организаторите обявяват ОНЛАЙН КОНКУРС като първа част от Фестивал 2020 г.

Можете да се включите в ОНЛАЙН КОНКУРСА от 1 до 30 юни 2020 г. Категории - вокал (световен хит, джаз, фолклор и песни от репертоара на Филип Киркоров) и хореография (съвременни танци, народни танци, класически танци). 

 

Свалете документите тук: 

Информация и условия 

Анкетна карта - вокал 

Анкетна карта - хореография 

 

А ето и една новина за всички, които ще вземат участие в Онлайн Фестивала - направление "С песните на Филип Киркоров"! 

За поредна година можем да предоставим на изпълнителите в направлението ОРИГИНАЛНИ ИНСТРУМЕНТАЛИ, предоставени ЛИЧНО от певеца! Ако желаете да се възползвате, пишете ни предварително на имейл This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . 

А за ПЪРВИ ПЪТ участниците в същото направление ще бъдат оценявани ЛИЧНО от Бедрос Киркоров и Филип Киркоров!!! 

Не пропускайте този шанс! Очакваме Ви! 

 

 

Скъпи колеги и приятели !

Искаме да Ви уведомим, че международния фестивал "Stars of the World - Alexandra Princess Angel" ще се проведе от 26 до 31 август 2019 година в курорта "Албена", България на брега на Черно море.

И тази година направление вокал ще се проведе под патронажа на известния певец Бедрос Киркоров, народен артист на Русия и баща на краля на руската естрада Филип Киркоров.

В направление ВОКАЛ ще има номинации - световен хит, фолклор, песен на роден език, мюзикъл и песен от репертоара на Филип Киркоров. За първи път ще има номинация академичен вокал.

Другите направления са ХОРЕОГРАФИЯ и МОДА.

Очакваме Ви! 

 

Уважаеми дами и господа,

Международния фестивал “STARS OF THE WORLD – ALEXANDRA PRINCESS ANGEL” 2018 завърши!

Вижте кратък видео клип, както и носителката на ГРАН ПРИ Ерна Мирзоян от Армения!

Основната мисия на Фестивала е да обедини деца и младежи от цял свят, изявени в областта на двете основни направления – вокал и мода. 

Фестивалът подкрепя мащабната международна кампания на Арт компания „Нови звезди“ против насилието над деца „Александра – Принцесата Ангел“.

До нови срещи през 2019 година!  

Уважаеми дами и господа, 

Шестият Международен Фестивал за таланти "STARS OF THE WORLD - ALEXANDRA PRINCESS ANGEL" 2018. 

ще се проведе от 26 до 31 август 2018 година. По традиция домакин на събитието ще е курортен комплекс "Албена" на черноморския бряг. 

Тази година въведохме ново направление в конкурсната програма. 

Участниците могат да се представят в различни номинации в направленията ВОКАЛ, ХОРЕОГРАФИЯ, МОДА. 

Собственик и продуцент на Фестивала "STARS OF THE WORLD - ALEXANDRA PRINCESS ANGEL" 2018 е Арт компания "Нови звезди" /София, България/. 

За повече информация посетете нашите страници, пишете ни на имейл This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. или ни позвънете на телефон +359 877 41 00 73. 

ДОБРЕ ДОШЛИ! 

 

Имейл: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Телефон: +359 877 41 00 73 

Фейсбук страница: www.facebook.com/StarsWorldFestival

Уебсайт: www.stars-world-festival.com 

 

 

Изключителни таланти от седем страни извисиха глас в „Албена“.
В журито Бедрос Киркоров – баща на Филип Киркоров и народен артист на Русия.

Международният фестивал „Stars of the World – Alexandra Princess Angel” се проведе за пети път в курорта „Албена“. Организатор на събитието е Арт компания „Нови звезди“.


За първи път фестивалът подкрепи изцяло кампанията на „Нови звезди“ против насилието над деца „Александра – Принцесата Ангел“. Тя е посветена на 8-годишната Александра Тодорова от Поморие, която беше жестоко убита през 2014 г. Основната цел на кампанията е целогодишна работа и превенция на насилието над децата.

Фестивалът се проведе в две основни направления – Вокал и Мода.
В направление Вокал участниците на възраст от 4 до 41 години представиха своите изпълнения в номинации Световен хит, Песен на роден език, Фолклор и Мюзикъл. За първи път в световен мащаб се организира и номинация „С песните на Филип Киркоров“, посветена на петдесетгодишнината на певеца, роден във Варна. За изпълнението в тази номинация Филип Киркоров и неговият музикален директор предоставиха лично на организаторите и участниците оригиналните инструментали за песните.
Номинациите в направление Мода бяха индивидуални модели, театри на модата, както и дистанционен конкурс за фотомодели.
Фестивалната програма беше богата и интересна. Започна с Парад на нациите – всички участници облякоха своите народни носии и гордо развяха знамената на държавите си. Преминаха в тържествен парад из улиците на комплекс „Албена“, а гостите на комплекса им се възхищаваха и се снимаха с тях. Събитието продължи с представяне на делегациите в красивата зала „Атлантик“. Групите бяха подготвили и деликатеси и сувенири от своите страни, които подредиха на специални маси на държавите. В края на вечерта всички се запознаха с културата и кухнята на останалите държави, танцуваха заедно българско хоро и поставиха началото на незабравим фестивал.

На следващия ден започна конкурсната програма. Участниците бяха много талантливи и професионално подготвени. В състава на журито бяха: Бедрос Киркоров – почетен гост на Фестивала, певец, народен артист на Русия, баща на Филип Киркоров; Евгения Урсу- генерален директор на клубовете на ЮНЕСКО в Молдова; Весела Сели Райчинов – музикален продуцент, директор на международния фестивал „Кесем“ – Израел; Виктория Вагжанова – директор на имидж център „Олга“ – Украйна; Лили Ковач – директор на „Кидс модел мениджмънт“ – Унгария; Томи Йовчев – директор на международния фестивал „Кръстопът на музите“ – България. Председател на журито беше директора на Фестивала „Stars of the World – Alexandra Princess Angel” Георгина Георгиева.

В програмата на конкурса беше включена Вечер на Нептун. Участниците преминаха в празничен парад в карнавални костюми до плажа на комплекса. Там срещнаха Царя на моретата Нептун. Дефилираха пред него в своите морски костюми. Вечерта беше празнична и изпълнена с танци, снимки и емоции.

В последния конкурсен ден се проведе и конкурсът „Принц и Принцеса на Фестивала“. Участниците в него се представиха в спортно-елегантни и официални тоалети. Те разказаха за себе си на няколко езика. Журито определи награди за всички участници по случай юбилея на Фестивала, като избра и носители на Гран При.

Последният ден от програмата беше най-важен. Сутринта се организира творческа среща с членовете на Международното жури. Те разказаха за своята работа и за своите фестивали и отправиха покани за участниците. С голям интерес беше посрещнат мастер класа на Бедрос Киркоров. На сцената, около пианото те слушаха важни указания за начина на пеене, за умението да подбират репертоара си и да покажат най-доброто от себе си. Великият Маестро не се пестеше – разказваше и споделяше опит. Имаше практически занятия, в които участниците във фестивала се включиха с удоволствие.

След това се проведе Гала концерта и Церемонията по награждаването. По регламент във всички номинации бяха определени носители на наградата Гран При в различните номинации. Те пяха на гала концерта и се бориха за победители на фестивала.
Наградата Гран при на фестивала спечелиха двама участника – Виктория Манева на 16 години от България и Арсений Соболков на 10 години от Русия. Те си поделиха и наградата от 1000 лева, предвидена в наградния фонд на Фестивала.

Ето и носителите на наградите Гран При в различните номинации:
- Арсений Соболков – Русия – номинация „Световен хит“;
- Димитрина Германова – България – номинация „Световен хит“;
- Преслав Кунев – България – номинация „Световен хит“;
- Рафаел Бахар – Израел – номинация „Песен на роден език“;
- Павел Козловски – Русия – номинация „Песен на роден език“;
- Евелина Маланка – Молдова – номинация „Песен на роден език“;
- Елизавета Гречаная – Украйна – номинация „Песен на роден език“;
- Марина Бадева – България – номинация „Мюзикъл“;
- Валерия Хохлова – България – номинация „Мюзикъл“;
- Елизабет Захариева – България – номинация „С песните на Филип Киркоров“;
- Виктория Манева – България – номинации „Фолклор“ и „С песните на Филип Киркоров“.

Носителите на Гран При получиха предвидените парични награди и спечелиха по 100 лева, както и дипломи, сертификати, купи, медали, подаръци, а също и юбилейния календар на Арт компания „Нови звезди“ против насилието над деца.
Носителите на златни медали в направление „С песните на Филип Киркоров“ получиха специални подаръци, изпратени и подписани лично от Филип Киркоров. Той беше подготвил специално луксозно издание на цялата си дискография за победителя във Фестивала. Подаръкът отлетя за Русия с Арсений Соболков, а Виктория Манева получи два билета за Шоуто „Я“, което ще състои на 25 септември в НДК София. Там на сцената тя ще получи своя подарък лично от великия и ненадминат Филип Киркоров.
Фестивалът премина на изключително високо ниво и участниците показаха добър професионализъм независимо от своята възраст. Почетният гост и член на журито Бедрос Киркоров изрази своето задоволство от фестивала като подчерта, че е особено щастлив, че младите хора пяха песните на Филип Киркоров.

Евгения Урсу като представител на ЮНЕСКО, награди ръководителите на „Нови звезди“ за значим принос към развитието на културата.

Фестивалът „Stars of the World – Alexandra Princess Angel” е вече традиционен. Освен че показват талантите си и получават подаръци и награди, участниците осъществяват контакти, стават приятели и отнасят от България частица от древната ни култура и традиции.

А земята на Орфей ще ги очаква традиционно всяка година в „Албена“ на морския бряг.
До нови срещи!


Снимки: ХАЙЛАЙФ

 

Арт компания „Нови звезди“

0877 41 00 73

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

www.facebook.com/NoviZvezdi

www.facebook.com/StarsWorldFestival

www.novi-zvezdi.com

Скъпи приятели !

В рамките на Международния фестивал „STARS OF THE WORLD – ALEXANDRA PRINCESS ANGEL“ 2017 се провежда и международен конкурс за ФОТОМОДЕЛИ.

Той е дистанционен и трябва да изпратите 5 Ваши снимки.

Резултатите ще бъдат обявени по време на фестивала от 24 до 29 август 2017 в КК "Албена".

Наградите ще бъдат връчени на място или изпратени по пощата.

Очакваме Ви!

Скъпи приятели ! Съобщаваме Ви за новия ПРОЕКТ на Арт компания "Нови звезди". За него говорихме и се готвихме дълго. Но той вече е факт.

От 24 до 29 август 2017 година в курортен комплекс "Албена" ще се проведе международния фестивал „STARS OF THE WORLD – ALEXANDRA PRINCESS ANGEL“ 2017. С първата част на името той се провежда вече 4 години. Сега вече с новото допълнение и самостоятелно ще бъде за пети път.

Фестивалът подкрепя безрезервно кампанията на Арт компания "Нови звезди" против насилието над деца "Александра - Принцесата Ангел". Така даваме име на самия фестивал и продължаваме да разширяваме дейността в това направление.

Освен това в това издание сме включили и номинация " С песните на Филип Киркоров", което се посвещава на 50 годишния юбилей на известния руски изпълнител от български произход. Той е роден във Варна и с гордост винаги е подчертавал българския си произход.

А член на Международното жури ще бъде неговия баща, певец и народен артист на Русия Бедрос Киркоров.

Документи на фестивала може да видите на сайта www.stars-world-festival.com , както и на страницата www.facebook.com/StarsWorldFestival , както и да звъните на телефон +359 877 41 00 73.

Програмата на фестивала е богата и наситена и освен конкурсната част включва и среща с директори на известни международни фестивали, мастеркласове, уъркшопове, Парад на нациите, Вечер на нациите, Вечер на царя на моретата Нептун, избиране на Принц и Принцеса на фестивала и др. изненади.

Очакваме Ви !

Скъпи приятели, 

В Международния фестивал "STARS OF THE WORLD - ALEXANDRA PRINCESS ANGEL" 2017 в направление "ВОКАЛ" е създадена специална номинация "С песните на Филип Киркоров".

Тя се учредява в чест на 50-годишнината на известния певец, роден във Варна. 

През месец април 2017 г. в Москва Филип Киркоров записа специално видео-обръщение към децата на Арт компания "Нови звезди" и ги насърчи да следват своя звезден път. Вижте видеото тук: